Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Hyvät jalkapallovanhemmat,

Pepen jalkapallon osalta talvikausi alkaa olla lopuillaan ja katseet kääntyvät pikkuhiljaa tulevaan kesäkauteen. Tapanisen Mikko siirtyy jalkapallojaoston puheenjohtajan roolista vastaamaan P06/07 joukkueen tulevista haasteista. Allekirjoittanut sai kunnian ottaa puheenjohtajan kapulan vastaan ja haluankin ensi töikseni kiittää Mikkoa kuluneista kausista. Hänen aikakaudellaan Pepen jalkapallotoiminta on vakiintunut ympärivuotiseksi toiminnaksi ja osallistuminen lähialueiden turnauksiin maagisen Prismaliigan rinnalla on lisääntynyt. Viime kaudella Pepe osallistui Prismaliigaan joukkueella jokaisessa ikäryhmassa sekä tyttö- että poikajoukkeissa. Mikon sitoutumisesta lajiin kertoo heidän joukkueensa hieno tavoite viedä sinivalkoinen peliasu Espanjan auringon alle kesällä 2018. Laskiaissunnuntaina oli mukava luistella Salon torilla heidän joukkueensa järjestämän laskiastapahtuman merkeissä. Idea tekniikkakoulusta on mielestäni erinomainen tapa kartuttaa lasten taitotasoa ja antaa mahdollisuuden kokea liikunnan riemua ”oman kylän” resursseilla. Onnea koko joukkueelle tuleviin haasteisiin!

Jalkapallon osalta kulunut talvi on ollut toiminnaltaan varsin aktiivista ja olen ihaillen seurannut sivusta toiminnan laajentumista lähikoulujen harjoitusvuoroista aina paikallisiin futsal yms. turnauksiin. Monipuolisen toiminnan on mahdollistanut vapaaehtoispohjalta toimiva valmennustiimi, aktiiviset vanhemmat ja luonnollisesti jalkapallosta innostuneet lapset ja nuoret. Haluaisin myös käyttää tämän mahdollisuuden kiittää Tuomisen Jannea ja muuta järjestelytoimikuntaa Pepen futsalturnausvuoron hoitamisesta. Kaikille toimintaan osallistuneille vähintäänkin applodit!

Tuleva kesäkausi starttaa siten, että ilmoittautuminen kesäkauteen alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 2.4. Maanantaina 27.3. järjestetään tarkempi infotilaisuus Prismaliigasta Perttelin Peikkojen Urheilutalolla klo 18.00. Lisäksi tarjotaan mahdollisuus sovittaa peliasuja sekä tehdä mahdollisesti muitakin asusteostoja. Kesäkauden kausimaksu 110 euroa sisältää palloliiton vakuutuksen (vanhasta asusta 20 euron hyvitys). Lisäksi Pepen jäsenmaksu tulee suorittaa kauden aikana. Joukkuetarjonta tämän kauden Prismaliigaan (vahvistuu ilmoittautumisen jälkeen): Nappulat+ (04-05), Nappulat (06-07), Minit (08-09) ja Mikrot (10-11). Muutama joukkueista on osallistumassa myös piirisarjaan. Vahvasta ja innostuneesta valmennustiimistä huolimatta on havaittavissa haasteita saada riittävästi valmentajia. Esim. pienemmille eli Mikroille ja osalle vanhemmista joukkueista. Halukkaat reippaasti mukaan – samalla vaivalla, kun tuo lapsen kentälle voi laittaa itsensä likoon! Valmentamisen lisäksi toimintaan voi osallistua rahastonhoitajan roolissa. Valmentajien lapset valmennettavan joukkueen osalta ilman kausimaksukustannuksia. Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Naisten joukkueen toiminta jatkuu tulevallakin kaudella.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Viestin saa välittää eteenpäin!

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

 

Jalkapalloterveisin/Pepen jalkapallojaoston puolesta,

Samuli Talvia

0408238693

_________________________

1-joukkue_menestynein.jpg
Scroll to top