Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Hyvät jalkapallovanhemmat,

sähköpostilaatikkooni tipahti varma kevään merkki – Salpan järjestämän Prismaliigan 2018 ilmoittautuminen on avattu. Pepen osalta tullaan osallistumaan kaikkiin ikäluokkiin (2005-2014), jos vain saamme riittävästi osallistujia ja valmentajia. Uutuutena on 2013-2014 ikäisten supermikrot sarja. Lisäksi Pepe osallistuu piirisarjaan poikien 06 ja 08 sekä tyttöjen yhdistetyllä 06/07 joukkueilla.

Tuleva kesäkausi starttaa siten, että ilmoittautuminen kesäkauteen alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 8.4. Keskiviikkona 28.3. järjestetään tarkempi infotilaisuus Prismaliigasta Perttelin Peikkojen Urheilutalolla klo 18.00. Lisäksi tarjotaan mahdollisuus sovittaa peliasuja. Kesäkauden kausimaksu 110 euroa sisältää palloliiton vakuutuksen (vanhasta asusta 20 euron hyvitys). Poikkeuksena ovat vuonna 2006 syntyneet ja vanhemmat piirisarjalaiset, jotka hoitavat vakuutuksen itse tai tarvittaessa Pepe hoitaa. Lisätietoja ilmoittautumislomakkeella. Lisäksi kaikkien pelaajien tulee suorittaa Pepen jäsenmaksu kauden aikana.

Joukkuetarjonta tämän kauden Prismaliigaan (vahvistuu ilmoittautumisen jälkeen): Nappulat+ (05-06), Nappulat (07-08), Minit (09-10), Mikrot (11-12) ja Supermikrot (13-14). Vahvasta ja innostuneesta valmennustiimistä huolimatta on havaittavissa haasteita saada riittävästi valmentajia. Esim. pienemmille eli Supermikroille ja Mikroille ja osalle vanhemmista joukkueista. Halukkaat reippaasti mukaan – samalla vaivalla, kun tuo lapsen kentälle voi laittaa itsensä likoon! Valmentajien lapset valmennettavan joukkueen osalta ilman kausimaksukustannuksia. Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Prismaliigan ensimmäinen pelikierros on la 12.5 ja tästä pelit jatkuvat keskiviikkoisin. Kevätkierroksen viimeinen pelikierros 27.6 ja syyskauden ensimmäinen pelikierros 25.7. Päättäjäiset ja viimeiset pelit la 6.9. Vieraskierrokset pelataan 6.6 ja 15.8.

Naisten joukkueen toiminta jatkuu tulevallakin kaudella.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Viestin saa välittää eteenpäin!

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Huom: Uutena kohtana lomakkeessa on lupa henkilötietojen käsittelyyn. Pelaajien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Pepe jalkapallojaoston pelaajatiedostoissa, Palloliiton ohjelmistoissa (Pelipaikka/Taso) sekä kaupungille toimitettavissa harjoituspäiväkirjoissa. Pelaajatiedostoihin on pääsy vain jalkapallojaoston toimihenkilöillä – valmentajat, pj, sihteeri ja rahastonhoitaja. Aikaisempien vuosien tapaan vain sihteerillä on pääsy sosiaaliturvatunnukseen, koska tieto on tarvittu pelaajan rekisteröitymiseen Palloliiton pelipassia ja vakuutuksia varten. Lisätietoja tarvittaessa allekirjoittaneelta.

Jalkapalloterveisin,

Samuli Talvia & Pepe JP jaosto

 

_________________________

image017.jpg
Scroll to top