Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Hyvät jalkapallovanhemmat,

poikkeuksellinen vuosi/talvia takana ja on varmasti vaikuttanut kaikkien perheiden elämään! Tarkoituksena on kuitenkin avata ilmoittautuminen tulevaan kesäkauteen, koska Prismaliigaa on tarkoitus pelata koronarajoitusten puitteissa.

Näillä näkymin Salpa on järjestämässä Prismaliigapelejä kesällä 2021 aikaisempien vuosien tapaan.

Ensimmäinen pelikierros pelataan Urheilupuistossa ja ajankohtana on la 1.5.2021. Avajaisten jälkeen pelipäivänä on tänäkin vuonna keskiviikko. Avajaiset järjestetään, mikäli korona-tilanne tämän sallii.

Kevätkierroksen viimeinen pelikierros pelataan 23.6 ja syyskauden ensimmäinen pelikierros 28.7. 

Päättäjäiset ja viimeiset pelit pelataan la 4.9. Ulkopaikkakuntakierroksista tiedotetaan myöhemmin. Power Cup sekoittaa kesäkuun pelitapahtumat.

Prismaliiga tarjoaa seuraaville ikäluokille toimintaa:
Supermikrot 2017-2016 synt. (3v3)
Mikrot 2015-2014 synt. (5v5)
Minit 2013-2012 synt. (5v5)
Nappulat 2011-2009 synt. (5v5)

Olen saanut vahvistuksen valmentajilta seuraavien joukkueiden muodostamista varten:
Pepe Susijengi-mikrot / Jefina Koivuniemi
Pepe Juventus-minit / Ossi Viitanen

Näiden joukkueiden lisäksi Pepen osalta tullaan osallistumaan mahdollisuuksien mukaan kaikkiin ikäluokkiin (2009-2017), jos vain saamme riittävästi osallistujia ja VALMENTAJIA. Vahvasta ja innostuneesta valmennustiimistä huolimatta on havaittavissa haasteita saada uusia valmentajia toimintaan. Halukkaat rohkeasti mukaan – samalla vaivalla, kun tuo lapsen kentälle voi laittaa itsensä likoon hyvän asian puolesta! Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle. Kilpailulliset tavoitteet eivät ole etusijalla vaan lasten liikuttaminen hienon lajin parissa.

Tuleva kausi starttaa siten, että ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy perjantaina 16.4. Ilmoittautumalla mahdollisimman pian varmistat paikan, sillä joukkueiden muodostaminen alkaa heti, kun on saatu riittävästi pelaajia mukana.

Kausimaksu (1.4.2021-31.12.2021 kattaa myös osan talvikaudesta) on 120 euroa ja sisältää palloliiton vakuutuksen. Vanhasta asusta saa 20 euron hyvityksen. Lisäksi kaikkien pelaajien tulee suorittaa Pepen jäsenmaksu kauden aikana.

Valmentajat tiedottavat joukkuekohtaisista harjoitusaikatauluista.

Koronan suhteen noudatetaan Palloliiton ja Salon kaupungin ohjeita. Ajantasaiset ohjeet liiton ja kaupungin sivuilta:
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/korona-ajan-harjoitteluohjeet-harrastejoukkueille-ja-junioreille-pidetaan
https://salo.fi/koronavirus/

Tervetuloa mukaan toimintaan! Viestin saa välittää eteenpäin!

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Pepe jalkapallo - 2021

Huom: lupa henkilötietojen käsittelyyn. Pelaajien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Pepe jalkapallojaoston pelaajatiedostoissa, Palloliiton ohjelmistoissa (Pelipaikka/Taso) sekä kaupungille toimitettavissa harjoituspäiväkirjoissa. Pelaajatiedostoihin on pääsy vain jalkapallojaoston toimihenkilöillä – valmentajat, pj, sihteeri ja rahastonhoitaja. Lisätietoja tarvittaessa allekirjoittaneelta.

 

Kesäisin terveisin Pepen jalkapallojaoston puolesta,
Samuli Talvia
0408238693/Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

_________________________

Kuva1.jpg
Scroll to top