Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Hyvät jalkapallovanhemmat,

tälläkin jalkapallokaudella on tarkoitus osallistua mahdollisimman monella joukkueella paikallisten toimijoiden kesän tarjontaan riippuen osallistujamääristä.

Tuleva kausi starttaa siten, että ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy perjantaina 1.4. Ilmoittautumalla mahdollisimman pian varmistat paikan, sillä joukkueiden muodostaminen alkaa heti, kun on saatu riittävästi pelaajia mukaan. Lisäksi huoltajien osallistuminen toimintaan valmennuksen jne. muodossa on mahdollista ja erityisen suotavaa.

Kausimaksu (1.1.2022-31.12.2022 kattaa myös talvikauden) on 120 euroa ja sisältää palloliiton vakuutuksen. Vanhasta asusta saa 20 euron hyvityksen. Lisäksi kaikkien pelaajien tulee suorittaa Pepen jäsenmaksu kauden aikana.
http://www.perttelinpeikot.net/index.php/fi/kausimaksu

Valmentajat tiedottavat joukkuekohtaisista harjoitusaikatauluista.

Koronan suhteen noudatetaan Palloliiton ja Salon kaupungin ohjeita. Ajantasaiset ohjeet liiton ja kaupungin sivuilta:
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/korona-ajan-harjoitteluohjeet-harrastejoukkueille-ja-junioreille-pidetaan
https://salo.fi/koronavirus/

Tervetuloa mukaan toimintaan! Viestin saa välittää eteenpäin!

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Pepe jalkapallo - 2022

Huom: lupa henkilötietojen käsittelyyn. Pelaajien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Pepe jalkapallojaoston pelaajatiedostoissa, Palloliiton ohjelmistoissa (Pelipaikka/Taso) sekä kaupungille toimitettavissa harjoituspäiväkirjoissa. Pelaajatiedostoihin on pääsy vain jalkapallojaoston toimihenkilöillä – valmentajat, pj, sihteeri ja rahastonhoitaja. Lisätietoja tarvittaessa allekirjoittaneelta.

Kevätterveisin Pepen jalkapallojaoston puolesta,
Samuli Talvia

_________________________

image013.jpg
Scroll to top