Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Hyvät jalkapallovanhemmat,

tälläkin jalkapallokaudella osallistutaan Prismaliigaan. Tällä hetkellä on varmistettu seuraavat joukkueet:

  • Mikrot 2016-2017 synt. (4v4) - Tero Vataja & Markus Kivimäki
  • Minit 2014-2015 synt. (5v5) - Juha Westerlund

Lisäksi tarjolla on Supermikrot 2018-2019 syntyneille ja Nappulat 2011-2013 syntyneille, mutta joukkueen muodostaminen vaatii aktiivisen vanhemman valmentajaksi.

Tuleva kausi starttaa siten, että ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy perjantaina 14.4. Ilmoittautumalla mahdollisimman pian varmistat paikan joukkueessa. Lisäksi huoltajien osallistuminen toimintaan valmennuksen jne. muodossa on mahdollista ja erityisen suotavaa.

Kausimaksu (1.1.-31.12.2023 kattaa myös talvikauden) on 120 euroa ja sisältää palloliiton vakuutuksen. Vanhasta asusta saa 20 euron hyvityksen. Lisäksi kaikkien pelaajien tulee suorittaa Pepen jäsenmaksu kauden aikana.
http://www.perttelinpeikot.net/index.php/fi/kausimaksu

Valmentajat tiedottavat joukkuekohtaisista harjoitusaikatauluista.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Viestin saa välittää eteenpäin!

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Pepe jalkapallo - 2023

Huom: lupa henkilötietojen käsittelyyn. Pelaajien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Pepe jalkapallojaoston pelaajatiedostoissa, Palloliiton ohjelmistoissa (Pelipaikka/Taso) sekä kaupungille toimitettavissa harjoituspäiväkirjoissa. Pelaajatiedostoihin on pääsy vain jalkapallojaoston toimihenkilöillä – valmentajat, pj, sihteeri ja rahastonhoitaja. Lisätietoja tarvittaessa allekirjoittaneelta.

Kevätterveisin Pepen palloilujaoston puolesta,
Samuli Talvia

_________________________

image001.jpg
Scroll to top