Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Lähtölistat, väliajat ja tulokset sekä maastokuvia, pistetilanne ja mm. ratamestarin blogi löytyvät täältä.

Salon Seudun Rastiviesti tiistaina 4.6.2013 Salon Rekijoella

Viestin rakenne: Viestin tavoiteaika on voittajajoukkueelle 1 h 40 min. Kunkin osuuden viidenneksi parhaan tavoiteaika on 20 min.
Kilpailussa noudatetaan Suomen Suunnistusliiton kilpailusääntöjä ja näitä järjestäjien ohjeita.
Toimihenkilöt
Kilpailunjohtaja: Pentti Tamminen
Ratamestari: Visa Koponen
Tulospalvelu: Harri Sinnelä
Valvoja: Mauri Sinnelä, Suomusjärven Sisu
Tuomarineuvosto:
Puheenjohtaja Tuula Kuisma, Someron Esa
Jäsen Kari Vigelius, Salon Viesti
Jäsen Pirjo Kivioja, Salon Vilpas
Kilpailukartta: Tulostekartta 05/2013, käyräväli 5 m, mittakaava 1:10 000. Rastimääritteet on painettu karttaan. Tarkista, että otat oikean kartan. Varakartan saa toimitsijalta. Mallikartta on nähtävillä vaihtoalueella.
Alkuviitoitus: Kilpailijoita kehotetaan oleman varovaisia K-pisteelle menevällä viitoituksella, joka on paikoitellen hieman kapea ja juurakkoinen. K-pisteen jälkeen maasto on pääosin erittäin nopeakulkuista.
Maasto: Maasto on suurimmaksi osaksi ennen suunnistukseen käyttämätöntä. Jos joku Pyörässuon muistaa, muistikuvaa ei Pyöräslammella voi menestyksellisesti hyväkseen käyttää. Tavallista vaihtelevaa talousmetsää, ratojen loppumäessä eniten korkeuseroa ja hyvä näkyvyys.
Kielletyt alueet: Puutarha-alueella (karttamerkki ”Puutarha”, keltaisella pohjalla vihreät pallot) saa etenemiseen käyttää vain karttaan merkittyjä polkuja. Alueella on myös karttaan merkitty kielletty alue, jossa ei saa kulkea edes poluilla. Kielletty alue on merkitty nauhalla maastoon siten, että tultaessa viidennen osuuden ensimmäiseltä rastilta ei voi vahingossa juosta kielletylle alueelle. Kielletyn alueen eteläreunassa olevaa polkua voi käyttää etenemiseen.
Joissain paikoissa puutarhan merkki kartalla erottuu polun vieressä hieman huonosti, koska kasveja on vain kapealla alueella polun vieressä. Kilpailijoiden toivotaan katsovan näissä kohdissa sellainen paikka metsään menoa varten, ettei tule tallattua kauniita ja herkkiä kasveja.
Osuudet ja ratapituudet:
Osuudet 1-3 (2,8 - 3,0 km):
- Yhdellä osuudella D-sarjalainen
- Yhdellä osuudella sarjoista H18 tai nuorempi / H40 tai vanhempi / D-sarjalainen
- Yhdellä osuudella sarjoista D18 tai nuorempi / D40 tai vanhempi / H16 tai nuorempi/ H50 tai vanhempi. Järjestys vapaa
Osuus 4 (3,2 - 3,4 km): Avoin kaikille
Osuus 5 (1,8 km): H14 tai nuorempi / H55 tai vanhempi / D16 tai nuorempi / D45 tai vanhempi
Osuus 6 (3,2 - 3,4 km): Avoin kaikille
Matkoihin sisältyy 260 metriä viitoitusta.
Juoksujärjestys: Joukkueiden juoksujärjestykset EMIT-numeroineen on jätettävä kilpailukutsun mukaisesti mieluummin Pirilän formaatissa joko ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään maanantaina 3.6. klo 20.00 sähköpostilla simo(at)rinne.fi.
Muutokset kilpailunjohtajalle (tekstiviesti tai puhelu: 040 593 2945) ja kilpailupaikalla infoon. Maksu 2 € / muutos.
Kilpailumateriaali: Kilpailunumerot, hakaneulat ja tarkistuslipukkeet voi noutaa seuroittain infosta.
Lähtö: Kilpailu alkaa yhteislähdöllä klo 18.00. Kulku lähtöalueelle tapahtuu nollaleimauksen kautta. Käy varmuuden vuoksi nollaamassa jo hyvissä ajoin.
Vaihto: Kulku vaihtoalueelle tapahtuu sisäänmenoportista. Emit-korttien nollaus tapahtuu mentäessä lähtöalueelle. Jokainen kilpailija on itse vastuussa korttinsa nollauksesta. Vaihtoalueelle pääsee vain kilpailunumerolla varustettu kilpailija.
Viimeiseltä rastilta johtaa viitoitus vaihtoon ja maaliin. Vaihtoon tuleva kilpailija leimaa välittömästi maalilinjan jälkeen olevalla maalileimasimella, luovuttaa kartan toimitsijalle, etenee karttatelineelle, josta ottaa oman joukkueen kartan seuraavaa osuutta varten ja ojentaa sen jatkajalle.
Väärän kartan ottaneen kilpailijan joukkue saa jatkaa, mutta suoritus hylätään.
Vaihtoalueelta ulos tuleva kilpailija kulkee leimantarkastuspisteen kautta ja palauttaa kilpailunumeronsa.
Maali: Ankkurit leimaavat muiden osuuksien tavoin maaliviivan jälkeen olevalla maalileimasimella. Kirikamppailut ratkaisee maalituomari maaliviivan kohdalla. Maalialueelta ulos tuleva kilpailija kulkee leimantarkastuspisteen kautta ja palauttaa kilpailunumeronsa.
Yhteislähtö: Yhteislähtö jäljessä oleville, hylätyille ja keskeyttäneille joukkueille tapahtuu kuuluttajan ilmoittamana ajankohtana noin 10 minuuttia voittajajoukkueen maalintulon jälkeen.
Karttojen palautus: Kartat palautetaan yhteislähdön jälkeen. Seuraa kuulutusta.
Palkinnot: Kolme parasta joukkuetta ja yksi joukkue arvan perusteella palkitaan lähialueen tuotteilla.
Kilpailukeskus:
Info
Ravintolassa on tarjolla makkaraa, kahvia, limsaa, sämpylää ja muuta sellaista.
Ensiapuryhmä on paikalla.
Vessat on.
Pesua ei ole.
Onnea suunnistukseen!
Perttelin Peikot

_________________________

Mitalijuhlaa.jpg
Scroll to top